fbpx

Wat is ME/CVS?

Info over ME/CVS, diagnose en behandeling.

Ziek of niet?

Steun ons werk voor jongeren met ME/CVS

Lotgenotencontact

U staat er niet alleen voor.

Help ons

Help mee! Doneer of word vrijwilliger.

Doneren zonder verplichting

De ME/CVS Stichting kan haar werk blijven doen mede dankzij jouw steun. We begrijpen echter dat het niet voor iedereen mogelijk is een eenmalige donatie te doen of donateur te worden. Geen probleem. Je kunt ons ook steunen door een aankoop te doen bij een van onze affiliate partners: bol.com en De Online Drogist. Voor elke bestelling die je doet via onderstaande links, ontvangen wij een percentage van jouw aankoopbedrag. Alle kleine beetje helpen en het kost je niets meer dan een klik op onderstaande links.

Logo bol.com

Logo De Online Drogist

Vragen?

ME/CVS-infolijn
Bij onze ME/CVS-infolijn kun je terecht met al je persoonlijke vragen, informatie en ervaringen. De infolijn is bereikbaar op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag op tel.nr. 035-621 12 90, van 10.00 tot 12.30 uur. Je kunt ook mailen naar info@mecvs.nl. Check de nieuwsberichten voor de actuele openingstijden.

Bureau
Voor administratieve vragen kun je contact opnemen via: tel.nr. 035-621 13 18 of info@mecvs.nl, op dins-en donderdag, van 10.00 tot 13.00 uur.

Steun de ME/CVS Stichting en word donateur

De ME/CVS Stichting zet zich actief in voor alle mensen met ME/CVS. Hoe meer leden/donateurs, hoe sterker we staan! Samen bereiken we meer: meer activiteiten, betere lobby bij de politiek en grotere invloed op onderzoek. De ME/CVS Stichting staat onder toezicht van het CBF, de Nederlandse toezichthouder voor goed doelen. Wil jij ons helpen om de positie van ME/CVS-patiënten te verbeteren? Meld je dan direct aan als donateur en profiteer van de voordelen van het donateurschap.

Word vrijwilliger

De ME/CVS Stichting werkt veel met vrijwilligers. We hebben eenmalige klussen, kortdurende projecten en langlopende taken. Voor ons is vooral belangrijk dat onze vrijwilligers zich met plezier inzetten “voor de goede zaak”. Samen met zijn allen maken we een verschil voor mensen met ME/CVS, en daar gaat het om! Bekijk onze vacatures.

ME/CVS Stichting Nederland

Visie & Missie

De ME/CVS Stichting Nederland zet zich in voor de versterking en verbetering van de positie van mensen met ME/CVS.

Dit doen wij door:

  • Het streven naar brede herkenning en erkenning van ME/CVS als een zeer ernstige, invaliderende, lichamelijke ziekte.
  • Het bieden van (een platform voor) contact voor mensen met ME/CVS en hun omgeving.
  • Als kenniscentrum voor ME/CVS bij te dragen aan het delen van informatie, kennis en ervaringen.
  • Met vooruitstrevendheid bij te dragen aan de genezing van ME/CVS, onder andere door vanuit ons netwerk een bijdrage te leveren aan wetenschappelijk onderzoek gericht op de genezing van ME/CVS.

De ME/CVS Stichting Nederland richt zich hiervoor op mensen met ME/CVS, hun omgeving, zorgprofessionals en beleidsbepalers. Met toewijding, onafhankelijkheid, integriteit en een open houding werken wij voortdurend aan het bereiken van onze doelen. Lees meer over onze missie en visie.