fbpx

Wat is ME/CVS?

Info over ME/CVS, diagnose en behandeling.

Vragen over coronavaccinatie?

Lees de veelgestelde vragen of mail je vraag.

Lotgenotencontact

U staat er niet alleen voor.

Help ons

Help mee! Doneer of word vrijwilliger.

Vragen?

ME/CVS-infolijn
Bij onze ME/CVS-infolijn kunt u terecht met al uw persoonlijke vragen, informatie en ervaringen. De infolijn is bereikbaar op werkdagen op tel.nr. 035-621 12 90, van 10.00 tot 12.30 uur. Check bij nieuwsberichten voor de actuele openingstijden. U kunt ook mailen naar info@mecvs.nl.

Bureau
Voor administratieve vragen kunt u contact opnemen via: tel.nr. 035-621 13 18 of info@mecvs.nl, op werkdagen (behalve woensdag), van 10.00 tot 13.00 uur.

Word lid/donateur

De ME/CVS Stichting zet zich actief in voor alle mensen met ME/CVS. Hoe meer leden/donateurs, hoe sterker we staan! Samen bereiken we meer: meer activiteiten, betere lobby bij de politiek en grotere invloed op onderzoek. Lees verder >>

Word vrijwilliger

De ME/CVS Stichting werkt veel met vrijwilligers. We hebben eenmalige klussen, kortdurende projecten en langlopende taken. Voor ons is vooral belangrijk dat onze vrijwilligers zich met plezier inzetten “voor de goede zaak”. Samen met zijn allen maken we een verschil voor mensen met ME/CVS, en daar gaat het om! Bekijk onze vacatures.

Doe een gift

Gunt u mensen met ME/CVS ook een beter perspectief? Deelt u onze visie en missie? Laat dit merken! Steun ons met een periodieke of eenmalige gift. Zo helpt u onze doelen mogelijk te maken. Alle kleine beetjes helpen! 

Wij zijn Erkend door toezichthouder CBF

ME/CVS Stichting Nederland

Visie & Missie

De ME/CVS Stichting Nederland zet zich in voor de versterking en verbetering van de positie van mensen met ME/CVS.

Dit doen wij door:

  • Het streven naar brede herkenning en erkenning van ME/CVS als een zeer ernstige, invaliderende, lichamelijke ziekte.
  • Het bieden van (een platform voor) contact voor mensen met ME/CVS en hun omgeving.
  • Als kenniscentrum voor ME/CVS bij te dragen aan het delen van informatie, kennis en ervaringen.
  • Met vooruitstrevendheid bij te dragen aan de genezing van ME/CVS, onder andere door vanuit ons netwerk een bijdrage te leveren aan wetenschappelijk onderzoek gericht op de genezing van ME/CVS.

De ME/CVS Stichting Nederland richt zich hiervoor op mensen met ME/CVS, hun omgeving, zorgprofessionals en beleidsbepalers. Met toewijding, onafhankelijkheid, integriteit en een open houding werken wij voortdurend aan het bereiken van onze doelen.